Lifestyle coaching

De allerbeste wensen voor 2022!

Voor velen een nieuw jaar een nieuw begin. Daarbij komen ook weer de goede voornemens om de hoek kijken. Uit ervaring weet je eigenlijk ook wel dat die voornemens langszaam weer vervagen.

De feestdagen waren helaas weer niet zoals wij die ooit gewend waren. Met de hele familie gezellig aan tafel en lekker eten. Neemt niet weg dat veel mensen denken ach het is kerst, we gaan er toch iets van maken. Gezellig gourmetten of een mooi 6 gangen menu. Met oud en nieuw lekker appelflappen en oliebollen. 

Voor je het weet zitten er zo een paar kilo extra eraan en achja je nieuwe voornemen was toch om wat af te vallen. dus ja... Ga je heus wel doen. De meeste beginnen met een onmogelijk dieet, niet echt vol te houden. Dus de 2e week van januari is het dieet alweer gestopt en dan maar accepteren dat het is wat het is?

Maar met kleine veranderingen in je eetpatroon, nieuwe mindset en  bewustwoording kom je echt een heel eind. Na mijn opleiding tot voeding exspert ben ik zelf door kleine aanpassingen ook echt die paar kilo te veel afgevallen. En ja, het is waar wat ze zeggen! Je krijgt meer energie, voel je lekkerder in je vel en het blijft leuk om een maatje kleiner te kopen. 

Met deze kennis en ervaring zou ik jouw graag kennis willen laten maken met lifestyle coaching.  Samen nemen we jouw lifestyle onder de loep en brengen hier stap voor stap veranderingen aan. Voor een gezonder lichaam en geest.

Maak nu een afspraak!

Terug naar overzicht