Tarieven

In mijn praktijk werk ik met behandeltrajecten in de vorm van 3 pakketten.

Pakket 1:  €360,-

Een traject bestaande uit 4 sessies.

Pakket 2:  €630,-

Een traject bestaande uit 7 sessies.

Pakket 3:  €810 - €990,-

Een traject bestaande uit 9-11 sessies

Deze prijzen zijn gebaseerd op individuele gesprekken, bij relatietherapie is het tarief voor 2 personen €165,- per sessie.

Kennismakingsgesprek:  €25,-

Deze kosten worden verrekend bij afname van een traject.

In het kennismakingsgesprek wordt in overleg besproken welk traject het best passend is. 


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.
In sommige gevallen wordt een coachingstraject vergoed.

Neem van te voren contact op met de zorgverzekering om na te gaan wat er vergoed wordt en wat niet.

Naast het mogelijke voordeel van aftrekbare particuliere (studie) kosten bij uw belasting aangifte, kunt u ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoedingen in aanmerking komen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kan het de moeite waard zijn om vooraf een verzoek in te dienen.

  1. Uw werkgever — Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. Overleg met uw leidinggevende of werkgever in hoeverre uw organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen.  De kans is groot dat uw werkgever de kosten volledig of gedeeltelijk op zich neemt. De inhoud van het traject blijft tussen ons. * bedrijven tarief vanaf € 120,00 pp*
  2. Aftrekbaar voor Ondernemers / ZZP’er — Als Ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kunt u zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor Ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst. Laat u zich hierover informeren door uw accountant of belastingconsulent.
  3. Via PGB of het UWV — Leeft u op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kunt u de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Bent u op dit moment werkeloos en ontvangt u een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.
  4. Uw zorgverzekering — Nathalie Roos coaching en Counseling behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.

Het kan de moeite waard zijn om vooraf te informeren wat de mogelijkheden zijn om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatief Therapeuten)  en aangesloten bij GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten).

GAT geschillen (Geschilleninstantie alternatieve zorg)

Beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatief Therapeuten)