Voor wie is mijn praktijk ?

Mijn praktijk is er voor organisaties en individuen die streven naar een gezonde en productieve werkomgeving.

Als je als werkgever worstelt met werknemers met stress en burn-outklachten, kan ik je helpen om deze uitdagingen aan te pakken en te voorkomen door middel van coaching en training. Samen werken we aan het bereiken van persoonlijke en professionele doelen, zodat je werknemers een gevoel van voldoening en succes kunnen bereiken in het werk.

Als werkgever die te maken heeft met conflicten op de werkvloer, kan ik je helpen bij het vinden van een effectieve en vreedzame oplossing voor het conflict. Door middel van mediation en coaching kunnen we samen werken aan het herstellen van de relaties tussen werknemers en het creƫren van een positieve en productieve werkomgeving.

Als organisatie die streeft naar een gezonde werkomgeving waarin werknemers kunnen floreren en succes kunnen behalen, kan ik helpen bij het bevorderen van werkgeluk en welzijn op de werkvloer. Door middel van counseling, training en coaching kunnen we samen werken aan het verbeteren van communicatie en het bevorderen van het welzijn op de werkvloer.

Of je nu een individu bent dat worstelt met stress en burn-out, een werkgever die te maken heeft met conflicten op de werkvloer, of een organisatie die streeft naar een gezonde en productieve werkomgeving, mijn praktijk voor burnout preventie, arbeidsconflicten en werkgeluk is er voor jou.


Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe ik jou kan helpen bij het bereiken van je doelen en het vinden van voldoening en succes in je werk.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.