Voor wie is Counseling en Coaching

Voor iedereen die bezig is met een vraagstuk en er even niet uitkomt.

Hoe sterk je ook bent, soms door een samenloop van omstandigheden, loop je even helemaal vast.

Je zit niet lekker in je vel, dat voel je aan je lichaam en je emotie's gaan alle kanten op.

Mijn praktijk is voor iedereen die graag aan zichzelf wil werken. Een traject kan uitkomst bieden waarnaar je opzoek bent.

Herken je dit:

Na het overlijden van.. werd ik helemaal geleefd en ben mijzelf vergeten. Nu loop ik helemaal vast en weet niet hoe ik verder moet gaan.

Na de scheiding stond ik er helemaal alleen voor! Ik ben zo boos! Dan weer verdrietig. Mijn emotie's gaan echt alle kanten op. Waarom moet mij dit nou overkomen. Heel oneerlijk dit!

Dacht ik het na de scheiding het op de rit te hebben, een leuke nieuwe partner tegen te zijn gekomen....en ineens is daar een samengesteld gezin! Hoe doe ik dat nou weer? Ik loop tegen zoveel vragen en gevoelens aan.

Ik wil meer ontspanning.

Ik wil meer genieten.

Ik heb het altijd maar druk en loop achter de feiten aan.

Raak je elkaar kwijt in de relatie, misschien heb je vaak knallende ruzie, loopt de communicatie niet helemaal lekker. sluipt de sleur erin of is er een andere ingrijpende gebeurtenis. Als jullie de relatie niet willen opgeven is relatietherapie een uitkomst.


Heb je vragen, vul dan ook het formulier in.

Wil je verder komen en het niet alleen doen? Zet nu een de eerste stap en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.