Rouwverwerking

Omgaan met verlies noemen we rouwen. 

Verlies kan zorgen voor veel verdriet en je kunt je er erg somber en alleen door voelen of soms neemt de boosheid de overhand. Misschien voel je je ook wel schuldig en heb je zelfs het gevoel dat je het verlies had kunnen voorkomen. Soms ervaar je opluchting omdat een dierbaar persoon niet meer hoeft te lijden of voel je je niet helemaal begrepen. Iedereen ervaart rouw toch weer heel anders. Andere problemen die je kunt ervaren zijn:

  • eenzaamheid
  • slaapproblemen
  • piekeren
  • depressieve klachten
  • ontkenning

Wat ik zelf heb ervaren en wat ik ook terug hoor is, dat je je op een geven moment te veel vindt worden voor oa de buiten wereld. Vaak weten mensen toch niet zo goed hoe ze op jou moeten reageren, lopen weg. Simpelweg omdat zij het ook niet weten. De eerste weken is er aanloop genoeg. Op het moment dat dat weg ebt en men weer terug keert naar hun dagelijkse bezigheden kan dat voor jou ook vreemd aanvoelen. Misschien zelfs net of er niks is gebeurt. En dan begint het pas voor jou... de Verwerking.

Rouwverwerking hoef je natuurlijk niet alleen te doen.  Omgaan met het verlies lijkt een onmogelijke opgave. Maar  door mijn persoonlijke ervaringen en kennis creĆ«ren wij rouwbegeleiding op maat om uiteindelijk weer vooruit te kunnen.

Je zit niet lekker in je vel en wilt graag een paar kilo kwijt!

Elke keer neem je het je voor. Nu ga ik echt op dieet en die paar kilo's moeten er echt vanaf! Hoe doe je dat en nog belangrijker hoe blijf ik op gewicht!

Ik heb de uitkomst en blijvend resultaat.

Stress en burn-out klachten

Sommige situaties in je leven kunnen best lastig zijn. Als die situaties blijven bestaan en er geen oplossing komt, merk je dat je er last van krijgt. Slecht slapen, piekeren, prikkelbaar zijn, het zijn allemaal symptomen van stress. Maar hoe kom je daar nu vanaf? Hoe krijg je toch weer wat ontspanning en rust in je leven?